De Leo Harmonie is genomineerd voor verenging van het jaar!

Onze vereniging wordt vereniging van het jaar omdat we op laagdrempelige wijze, voor iedereen toegankelijk, een harmonievereniging vormen, in de ware zin van het woord! We treden op in scholen, buurtcentra, verzorgingshuizen, manifestaties. En werken nauw samen met 2 andere muziekverenigingen. Altijd in voor iets nieuws, dit jaar een dinner-theaterconcert vanwege 125 jaar bestaan. In deze samenleving waarin het individu centraal staat, is het een zegen om samen met mensen met verschillende achtergronden en culturen, gezamenlijk muziek te maken.

Stem daarom nú via onderstaande buton:

Promo.jpg

In 2018 bestaat de Koninklijke Enschedese Leo Harmonie 125 jaar. De geschiedenis van onze vereniging kunt u hier vinden. In verband met dit bijzondere feit, verzorgt de Leo o.a. een jubileumconcert op 10 november 2018. Locatie is nog onbekend.

Dat belooft een bijzondere avond te worden, nadere informatie volgt.

Op 25 maart verzorgde de Koninklijke Enschedese Leo Harmonie enkele concerten op Koninklijke grond.

De Leo Harmonie ontving een uitnodiging vanwege haar Koninklijke ‘Predikaat’, om, samen met nog enkele andere Koninklijke orkesten, een concert te verzorgen in de tuinen van Paleis Soestdijk. In de heerlijke voorjaarszon van eind maart werden enkele concerten verzorgd, onder prachtige omstandigheden.

Tijdens de jaarvergadering van de Koninklijke Enschedese Leo Harmonie afgelopen zondag 27 maart, refereerde voorzitter A. ten Thije aan het afgelopen jaar. Het ledental is stabiel gebleven. Het jaar 2010 kende succesvolle optredens in binnen- en buitenland o.a.: optredens in Bentheim en Alstaette alsmede medewerking aan een internationaal Hockey toernooi, het uitvoeren van concerten en muzikale bijdragen aan activiteiten van Katholiek Enschede werden in dit verband genoemd.