In 2018 bestaat de Koninklijke Enschedese Leo Harmonie 125 jaar. De geschiedenis van onze vereniging kunt u hier vinden. In verband met dit bijzondere feit, verzorgt de Leo o.a. een jubileumconcert op 10 november 2018.

Locatie: 't Kottenparkcollege, Lyceumlaan 30, 7522 GK Enschede

Dat belooft een hele bijzondere avond in de vorm van een muzikaal-theater-cullinair evenement m.m.v. van de theaterobers uit Enschede.

Kaarten zijn verkrijgbaar door overmaken van € 5,- p.p. op rekeningnummer NL25 INGB 0001 0208 83 ten name van Koninklijke Enschedese Leoharmonie o.v.v. jubileumtheaterconcert Leo. Dit bedrag is inclusief gratis koffie en 4 amuses. Kaarten liggen klaar bij de kassa.

Tijdens de jaarvergadering van de Koninklijke Enschedese Leo Harmonie afgelopen zondag 27 maart, refereerde voorzitter A. ten Thije aan het afgelopen jaar. Het ledental is stabiel gebleven. Het jaar 2010 kende succesvolle optredens in binnen- en buitenland o.a.: optredens in Bentheim en Alstaette alsmede medewerking aan een internationaal Hockey toernooi, het uitvoeren van concerten en muzikale bijdragen aan activiteiten van Katholiek Enschede werden in dit verband genoemd.

Op 25 maart verzorgde de Koninklijke Enschedese Leo Harmonie enkele concerten op Koninklijke grond.

De Leo Harmonie ontving een uitnodiging vanwege haar Koninklijke ‘Predikaat’, om, samen met nog enkele andere Koninklijke orkesten, een concert te verzorgen in de tuinen van Paleis Soestdijk. In de heerlijke voorjaarszon van eind maart werden enkele concerten verzorgd, onder prachtige omstandigheden.

Vanaf 1 januari is ons adres:

Blekerstraat 77a, 7513 DS Enschede